Ми розпочали виробництво крафтових продуктів


Відомо, що в змаганні за прибутковість перемогу отримує виробництво продукту, а не сировини.Настав час, вирішили спеціалісти проекту «Сімейні молочні ферми» і започаткували на промисловій фермі виробництво крафтових молокопродуктів. За допомогою інвесторів було придбане обладнання, потужність переробки якого становить 800л молока в день.Вчора і сьогодні за допомогою професійного технолога-сировара відбулась варка першої партії сиру. Сподіваємось, що «перший млинець» не вийде комом.

Але, якщо так і станеться, це буде лише приводом відшліфувати виробничі процеси і отримати найякісніший продукт. І найулюбленіший для споживача.Вироблятимуться різні види крафтових молокопродуктів – сметана, масло, сири, йогурти. Для початку продукти будуть постачатись підприємцям області для подальшого використання в кулінарії, пекарнях, ресторанах. Перший час молокопродукти будуть вироблятись під торговою маркою Сімейні молочні ферми. Проте роздумуємо над створенням власного бренду, який об’єднає всі крафтові молочні продукти з ферм-учасниць проекту Сімейні молочні ферми.Напишіть, яку б назву для крафтових молочних продуктів ви запропонували? Пам’ятаємо, що крафт це завжди натуральна сировина, притаманна невеликим партіям найкраща якість і трендові рецепти приготування.